Wervings brief leden

CLUB VAN 100

Beste sportvrienden                                                                            September 2018

Het seizoen 2018/2019 staat al weer voor de deur: de supportersclub én al onze voetballers hebben er zin in!

Met ons eerste elftal eindigden we vorig seizoen op een 3e plaats in de 3de  klasse.

Dit seizoen zullen onze jongens onder leiding van trainer Tom Nieuwelink, hun best doen om dit seizoen in de 3de  klasse te blijven met misschien een periodetitel...

Trainer Jordon Takiddine is met het 2de elftal  ook alweer begonnen aan het nieuwe seizoen.

En ons 3de  team zal dit jaar weer strijden voor het hoogst haalbare wat in hun vermogen ligt.

Ook bij de jeugd  HPC ’16 gaan we er tegenaan komend seizoen. Vorig seizoen zijn door diverse jeugdteams leuke resultaten behaald. De teams zullen wederom gemengd ( VV Philippine en HSV Hoek) samen spelen. Zij zullen in Hoek en Philippine hun wedstrijden spelen. Houd hiervoor het week programma in de gaten op de site.

Kortom: er is dit voetbalseizoen op zaterdag en zondag weer voldoende te beleven op het voetbalveld.

De supportersclub probeert ook dit jaar weer leden te zoeken zodat we de nodige steun kunnen bij  dragen aan elk team van onze vereniging en we proberen alles op en rond het veld zo prettig mogelijk te maken.

Het lidmaatschap van onze supportersclub verschaft u gratis toegang voor alle thuiswedstrijdenvan de VV Philippine op sportpark ’t Bermpje’. Na betaling ontvangt u een toegangspas.

Geld inzamelen voor de Supportersclub VV Philippine  gebeurt op verschillende manieren: een verloting ( met mooie prijzen) ná de thuiswedstrijden van het eerste elftal, via de competitiepoule, sponsoren zoeken en mensen die lid van de supportersclub willen worden.

Dit seizoen willen we onze voetbalvereniging weer op diverse manieren steunen.

Voor financiële hulp willen we een beroep doen op u.

Steun de supportersclub door minimaal € 45,00 te storten op:

Reknr.    NL52RABO0145916898

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen

Ten name van Supportersclub VV Philippine

Wilt u meer geven, dan is dat uiteraard altijd welkom. Tevens kunt u aangeven of u “anoniem” sponsor wilt zijn, of dat uw naam bekend mag worden gemaakt d.m.v. de ledenlijst die in de kantine komt te hangen.

Hulp van vrijwilligers kunnen we ook altijd gebruiken. Het wordt steeds moeilijker om mensen voor vrijwilligers werk te vinden. Indien u ons op de een of andere manier wil helpen, dan kunt u dat laten weten aan Marian van den Hemel of Theo van Meerveld.

* Nog even dit: Ko Dooms en Miel Ploegaert hebben hun zaken van de club van 100 over gedragen aan het nieuwe bestuur: Norbert van Limmen, Marian van den Hemel en Theo van Meerveld . Zij zullen proberen om alles in goede banen te leiden.

Ko en Miel bedankt voor al die jaren de club van 100 te leiden!!

Bij voorbaat dank

De Club van 100