Wervings brief leden

Beste Sportvrienden,                                                                              Philippine

De club van 100 steunt de vereniging met kleine bijdrage bij alle teams van vv Philippine.

Niet alleen de voetballers maar ook het onderhoudsteam, activiteiten commissie, e.d.

We proberen mee te helpen om het allemaal zo goed mogelijk voor elkaar te hebben op en rond het veld en binnen alle teams samen met het bestuur.

We proberen altijd via de thuiswedstrijden van ons eerste elftal ook na de wedstrijd een verloting te houden met leuke prijzen zodat de opbrengst hiervan ook bij de club van 100 terecht komt.

Verder proberen we ook wat geld binnen te halen door het spelen van de club van 100 competitie poule.

Als lid krijgt u een toegangs kaart voor alle thuis wedstrijden zodat u geen entree hoeft te betalen om onze jongens aan het werk te zien.

Om lid te worden van de club van 100 kunt u een minimale bijdrage leveren door € 45.00  te storten op rekeningnummer:

NL52RABO01459.16.898

Uiteraard mag er ook meer gestort worden want alle hulp is van harte welkom.U kunt aangeven of u anoniem wil blijven of dat ook u naam bekent gemaakt wordt op de lijst van de club van 100 in de kantine.

Namens de club van 100
Theo v Meerveld