Activiteiten december en januari

In de drukke maanden december en januari hebben we nog een aantal leuke en sportieve activiteiten op de agenda staan.
Reserveer de volgende data alvast in je agenda:

Zondag 27 december  Mountainbike fietstocht Philippine

Iedereen die een mountainbike heeft kan meedoen. We starten vroeg !! Inschrijven tussen 8.30 en 11.00 uur! De tocht wordt georganiseerd door Stichting Wielercomité Philippine. Afstanden: 25 - 35 en 45 km.

Donderdag 31 december  Kidsloop en oliebollenloop Hoek

Inschrijven en starten bij café De Molenhoek op de Markt in Hoek.
Aanvang 13.30 uur. Afstanden Kids: 2,2 km. overige afstanden: 4,5 en 8 km.
Doe jij ook mee aan deze jaarlijkse gezellige loop!

Zondag 3 januari  Nieuwjaarsloop en receptie Philippine

Op zondag 3 januari is er een nieuwjaarsloop voor iedereen. Spelers van de 1e selectie doen mee aan deze activiteit. Begin jij het nieuwe jaar ook sportief, loop dan mee! Inschrijven voor de nieuwjaarsloop is vanaf 13.00 uur, start rond 14.00 uur. Het kan dat er een alternatieve ronde wordt gelopen ivm de staat van het veld. Afstanden: 3, 6 en 9 km.
Na afloop heffen we gezamenlijk het glas tijdens de nieuwjaarsreceptie, deze begint om 15.00 uur.

Vrijdag 8 januari  Jubileumeditie HSV Hoek Voetbalquiz

in de Kantine van HSV Hoek start deze jaarlijkse quiz om 19.30 uur.
Ben jij op de hoogte van sportactualiteiten en durf je de strijd aan tegen andere teams, schrijf je dan in voor deze quiz. Een team bestaat uit 2 personen (leden en niet leden, minimaal 14 jaar). Naast de felbegeerde wisselbeker zijn er vele moooie prijzen te winnen. Inschrijven kan tot 1 januari a.s. door een mail te sturen naar joycebuijze@zeelandnet.nl vermeld je teamnaam en van de 2 teamleden naam, telefoonnummer en mailadres.

Zaterdag 16 januari  Dropping avond

Voor D-pupillen en C-junioren van de combinatie HSV Hoek / VV Philippine een avondje zwerven. We starten vanaf het voetbalveld in Hoek, aanvang 19.30 uur. Neem je zaklamp mee, voor hesjes wordt gezorgd.