Clubsparen met tankpas bij De Pooter Olie

Tank uw clubkas vol

Clubsparen is een nieuwe manier van sponsoren. Speciaal voor uw club introduceert De Pooter Olie het zogenaamde

DPO Clubsparen. De leden en alle mensen die de club of vereniging een warm hart toedragen kunnen helpen om de clubkas te vullen.

Hoe werkt het ?

Het clublid/ouder vraagt een De Pooter Olie tankcard aan. Hiermee kan getankt worden bij de DPO Texaco tankstations in Zeeland. Het getankte bedrag wordt wekelijks automatisch van de rekening afgeschreven.

Bij elke liter die wordt getankt krijgt het clublid en/of ouder 9 cent korting (op de landelijke adviesprijs)

De korting wordt automatisch verrekend d.m.v. incasso.

Daar bovenop doneert De Pooter Olie bij elke getankte liter 3 cent in de clubkas. Dit kan per jaar resulteren in enkele duizenden euro’s. Het getankte tegoed wordt periodiek bijgeschreven op de rekening van de clubkas.

Tevens krijgt de DPO Cardhouder 10% korting op al de wasprogramma’s bij onze carwashes. De Pooter Olie doneert daarvan 10% extra naar de clubkas.

Zakelijke rijders

Zakelijke rijders met een leasepas kunnen hun tankoverzicht digitaal overleggen. Het voordeel wordt periodiek bijgeschreven op de rekening van de clubkas.

Waar geef ik mij op ?

Op onze website http://www.depooterolie.nl/tankkaart/ kunt u de tankcard bestellen en daarmee uw club steunen.

Steun onze club en tank met een De Pooter Tankkaart