Nieuwsbrief	VV Philippine

Activiteit a.s. zaterdag bij HSV Hoek ivm samenwerking

Geachte heer/mevrouw,

HSV HOEK DAG 16 augustus

VV Philippine is een samenwerking aangegaan met HSV Hoek voor de jeugd van de A's, B's en C's.
Alle leden van VV Philippine worden daarom uitgenodigd voor de activiteit a.s. zaterdag bij Hoek.
Indien jeugdleden hieraan willen deelnemen, geef je dan op via mail bij fmgoossens@zeelandnet.nl 

A.s. zaterdag 16 AUGUSTUS zal voor de 3e keer de HSV HOEK DAG plaatsvinden op de voetbalvelden van HSV HOEK. We nodigen iedereen uit om op deze dag een kijkje te nemen of mee te doen bij de Clinic voor de jeugd, Tennisfoot voor de oudere jeugd en senioren of bij de wedstrijden van Hoek 1 of Hoek 2! 


Daarnaast is aan de kleintjes gedacht en kan men zich uitleven op een springkussen, laten schminken of je skills laten zien in de Panna Kooi!Het volledige programma van de HSV HOEK DAG ziet er als volgt uit: 


13.30 - 17.00 uur Springkussen, pannakooi en schminken 


13.30 - 15.30 uur TennisFoot voor senioren en A- en B-junioren. Via trainer / leider heb je informatie gekregen. Niet aangemeld en toch nog meedoen... Meld je dan om 13.00 in de kantine op 16 augustus!


13.30-15.00 uur Voetbalclinic voor de jeugd (mini's t/m C-junioren). De clinic wordt verzorgd door spelers en trainers van de eerste selectie. Via trainer / leider heb je informatie gekregen. Niet aangemeld en toch nog meedoen... Meld je dan om 13.00 in de kantine op 16 augustus!14.00 uur Oefenwedstrijd Hoek 2 - Terneuzen 1. 


16.30 uur Oefenwedstrijd Hoek 1 - SK Berlare.

 

Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Graphics