Oproep voor vrijwilligers

Geachte ouders,

De afgelopen jaren is de jeugdafdeling van de VV Philippine enorm gegroeid. Zo sterk zelfs dat we sinds lange tijd weer alle categorieën bezet hebben. Zo hebben we voor het seizoen 2013-2014 de beschikking over de volgende elftallen: A1, B1, Meisjes B, C1, D1, D2, E1, F1, F2 en mini’s.

Daarnaast is ons 1e elftal in 2 jaar tijd opgeklommen van de 5e klasse naar de 3e klasse en hebben we daarnaast nog een 2e en 3e seniorenelftal. Kortom allemaal positieve ontwikkelingen.

Echter heeft dit ook helaas een keerzijde. De spoeling aan aantal vrijwilligers wordt steeds dunner. Oftewel het komt steeds op dezelfde mensen neer die zich inzetten op wat voor manier voor de vereniging. Om het niet zover te laten komen dat deze mensen er ook nog eens mee stoppen, daar het allemaal teveel wordt. Hebben wij al bestuur besloten om iedereen zijn steentje bij te laten dragen aan het verenigingsleven van de VV Philippine.

Zo hebben we een akkoord, dat alle spelende seniorenleden één of meerdere wedstrijden gaan fluiten van de bovenbouw van de jeugd, oftewel de D tot en met A jeugd. Daarnaast zullen onze oudste jeugd wedstrijden gaan fluiten in de onderbouw van onze jeugd, E, F en mini’s.

Daarnaast zullen de meiden van ons meisjeselftal ingezet worden op zondag om mee te helpen in de kantine.

Nu willen wij u als ouder ook vragen om een keer een vrijwilligerstaak uit te voeren voor de voetbalvereniging Philippine, deze taak zal bestaan uit het draaien van een kantinedienst op zaterdag. Dit zal gaan volgens een ploegenschema, wat verdeeld wordt over een drietal ploegen die ongeveer 3 a 4 uur van uw tijd in beslag zullen nemen. U ontvangt dan van ons een twee a drietal weken vooraf een schema waarin u bent ingeroosterd.

Zonder uw hulp krijgen wij het namelijk allemaal niet meer rond en ook uw steun draagt bij aan de toekomst van het jeugdvoetbal van de VV Philippine. U wilt toch ook graag dat uw zoon of dochter op dezelfde plezierige manier als nu kan blijven voetballen bij ons.

Wij rekenen op uw steun, want onze jeugd is de toekomst van de VV Philippine.

Met vriendelijke groeten,

Ritchie Bosma