Brand brief aan senioren

Onderwerp:   vrijwilligers                                                                                                  Philippine, 23 augustus 2013

Beste voetballers,

Wij als vv Philippine hebben op het gebied van vrijwilligers een groot probleem.
Het zijn vaak dezelfde mensen waar een beroep op wordt gedaan.
We zijn daarom naarstig op zoek naar hulp op allerlei vlakken maar vooral bij onze jeugd.
Als bestuur hebben we daarom besloten om de zaken ten aanzien van vrijwilligheid te wijzigen.

Er zijn vooral problemen met het fluiten van de wedstrijden bij de jeugdafdeling.
Daarom heeft het hoofdbestuur besloten dat spelende seniorenleden worden verplicht om minimaal 2 à 3 keer per seizoen een jeugdwedstrijd te fluiten van de A’s, B’s, MB, C’s of D’s.
Hiervoor zal een rooster worden gemaakt. Wie niet op de geplande datum aanwezig kan zijn ruilt met een ander die op het schema staat. Dit dien je zelf te regelen.
Er wordt een samenvatting gemaakt van de belangrijkste regels, deze zullen met de seniorenleden voorafgaand aan een training worden besproken.

De spelers van de A’s, B’s en C’s worden ook verplicht om minimaal 2 à 3 keer per seizoen een wedstrijd van de E of F-pupillen te fluiten. Ook hier worden de spelers ingeroosterd,
kan je niet dan dien je zelf te zorgen voor een vervanger.
Bekeken wordt om hiervoor z.s.m. een instructie-avond te geven.

Daarnaast zoeken we nog vrijwilligers die zich willen inzetten als trainer/begeleider bij een jeugdteam. Wegens een te kort aan jeugdtrainers hebben we op dit moment maar 1 E-team.

‘ De jeugd heeft de toekomst’, mede door jouw inzet kunnen we zorgen voor een gezonde club.

Namens Bestuur vv Philippine
Theo van Meerveld