oproep aan alle leden

Dit is een oproep aan al onze leden en aan de ouders en verzorgers van onze jeugdleden.

Nu we al een tijdje in de maand juni zitten zijn onze voetbalvelden gesloten.

Deze sluiting is nodig om de velden weer te herstellen en te repareren voor het komend seizoen. De velden worden ingezaaid en moeten tot rust komen zodat het gras kan groeien en kan aansterken.

De gemeente voert deze werkzaamheden uit samen met onze mensen van het onderhoud.

Nu hebben wij een dringend verzoek aan u allen om ervoor te zorgen dat iedereen vanaf nu van de velden blijft.

Laten we er allemaal zorg voordragen zodat we straks weer een heel seizoen van alle velden gebruik kunnen maken en laat we ervoor zorgen dat wij van vv Philippine geen politie agentje hoeven te spelen om iedereen er van af te houden.

Wij hopen op uw medewerking en wensen u een prettige vakantie tijd toe

Naast de velden en in het speeltuin is het voor iedereen vrij echter op de velden blijf daar aub buiten.

Namens het bestuur vv Philippine.